۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۹, چهارشنبه

۸۰ مسلمان از (ایران و افغانستان ) در آلمان به مسیحیت گرویدند+عکس

حدود ٨٠ مسلمان از کشورهای ایران و افغانستان در شهر هامبورگ آلمان به مسیحیت گرویدند.
به گزارش خبرنگار «محبت نیوز» حدود ٨٠ تن از مسلمانان کشورهای ایران و افغانستان با شرکت در مراسم غسل تعمید در شهر هامبورگ به آیین «مسیحیت» گرویدند.
این مراسم غسل تعمید در محل اشتات پارک (پارک شهر) و با حضور کشیش «آلبرت بابایان» کشیش کلیسای فارسی زبان آلفا و امگای شهر هامبورگ انجام گرفت.
«شیما» یکی از تعمیدیافتگان می گوید «مسیحیت برای من به معنی شادی در زندگی است، چیزی که آنرا هرگز در اسلام نیافتم.»
سولماز نوکیش مسیحی دیگری است که می‎گوید «اسلام برای من دلهره‌آور و ترسناک بود. ترس از خدا، ترس از گناه و هزاران ترس دیگر، در حالیکه مسیح خدای عشق و محبت است.»
کشیش بابایان می گوید «هریک از این افراد به دلایل گوناگونی به آیین مسیحیت گرویدند، بیشتر این افراد واقعن از اسلام ناامید شده بودند.»
 بابایان با تأکید بر این نکته که احتمالن برخی از افراد تنها به امید ماندن در آلمان مسیحی می شوند می افزاید «افراد بسیاری پس از ورود به آلمان مسیحی شده‌اند، آنچه مهم است تأثیر ایمان مسیحی این افراد بر نوع رفتار آنان است.»
او می‌افزاید «مسیحیت اندیشه و طرز نگاه این افراد به دنیا را عوض خواهد کرد، اگر فردی توانست کینه‌ها را فراموش و دشمنانش را ببخشد بدین معناست که براستی مسیحی شده است.»
کشیش بابایان در پایان می گوید «شاید برخی از افراد تنها برای دریافت مدارک جهت پرونده پناهندگی خود به ما مراجعه کنند، اما سایر افراد براستی خواهان شنیدن و دریافت پیام خوش انجیل هستند، بدیهی است کسی که به مسیح واقعن ایمان  نیاورد تعمید آب داده نمی شود.»
گزارش‌ها حکایت از آن دارد که با افزایش تعداد پناهجویان مسلمان در اروپا آمار قابل توجهی از شهروندان کشورهای اسلامی به مسیحیت گرویدند. بیشترین آمار گرویدن به مسیحیت از میان مسلمانان در آلمان گزارش شده است. بر اساس گزارش دریافتی طی سالهای اخیر بیش از ۳۰۰ نفر فقط در شهر هامبورگ آلمان به مسیحیت گرویدند.
شهر هامبورگ دومین شهر بزرگ آلمان و همچنین هشتمین در اتحادیه اروپا است.
براساس گزارشات  منتشره پیش از این نیز صدها نفر از مسلمانان ایرانی و افغان در یکی از کلیساهای پایتخت آلمان با شرکت در مراسم غسل تعمید به مسحیت گرویدند.
به گفته رادیو مسکو و بر اساس گزارش روزنامه بریتانیایی”دیلی میل”، برخی از این پناهجویان خود را معرفی نمی کنند چون نگران هستند خویشاوندانشان در وطن به خاطر ارتداد و روگرداندن آنها از دین اسلام مورد تعقیب و آزار قرار گیرند چون مجازات مرتدان در کشورهای اسلامی اعدام است.






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر